Begin met het nodige, doe daarna het mogelijke en je zult zien:
het werkt!

logo WIJN&ZO uit Esbeek

Met Rianne is het heel prettig samenwerken. Wij leveren korte teksten en steekwoorden aan en Rianne schrijft daar een tekst bij die goed past bij ons bedrijf. Ze is positief kritisch en houdt ons scherp en actief maar laat ons wel in onze waarde. Dank je wel! 

Pim & Dianne Hesselmans

Logo Drukkerij Formaat

Rianne kan zich inleven in haar klanten en daardoor voorzien van passende teksten. Wij ervaren dan ook een eerlijke en fijne samenwerking met Rianne.

Bart van der Heijden

review van boerderijwinkel Het Belvershuys

Rianne helpt me met het zichtbaar maken van mijn boerderijwinkel en het schrijven van teksten voor onder andere mijn nieuwsbief. Goede tekst schrijven is een bijzonder vak. Onlangs passeerden we de duizend abonnees op onze nieuwsbrief die we iedere 2-3 weken versturen. Het is altijd weer mooi om van je klanten in de winkel terug te horen dat ze de informatie waarderen. Want uiteraard vertellen wij graag het verhaal achter onze ambachtelijke producten en onze werkwijze. Dank je wel hiervoor Rianne, telkens weet jij de juiste persoonlijke toon te raken die precies bij ons past.

Miriam Witlox

Een samenwerking kan heel snel tot stand komen als het van beide kanten goed voelt. Na een korte kennismaking zijn we direct samen aan de slag gegaan. Wat zo fijn is: Rianne respecteert jouw tekst, geeft tips en nuttige adviezen en is ook kritisch. Zij vindt dat jouw tekst, jouw tekst moet blijven. En dat is prima gelukt. Het resultaat: een handzaam boek getiteld ‘Crisis? Gebruik je gezonde boerenverstand!’.

Claudy Voskens

 

Als kundig tekstschrijver heeft Rianne mij enorm goed geholpen met het herschrijven van de teksten op mijn website. Zij verdiept zich in de personen en het bedrijf dat zij ondersteunt om zo een optimale samenwerking te bereiken. Ik ben heel blij met Rianne als communicatie-expert die mij zo eerlijk en “down to earth” aanspoort zelf de post op social media te schrijven met een meekijkend oog van haar.

Marjon Duyvestijn

Topper! Rianne luistert goed naar jouw wensen en weet de teksten zo te schrijven dat ze jouw doelgroep bereiken en aanspreken. Transparantie en communicatie staan hoog in het vaandel. Bedankt voor jouw teksten en we komen graag bij je terug.

John van den Broek

 

 

Rianne heeft de teksten voor mijn website www.gewoon-sam.nl en LinkedInprofiel geschreven. Na ons eerste gesprek wist Rianne meteen wat ik wilde uitstralen en uitdragen naar de klant. Ik ben dan ook meer dan dik tevreden over het eindresultaat!

Samantha Toeange-Silvin

 

 

 

Rianne en ik werken vanaf 2018 samen. Ik wilde met mijn winkel een stap maken qua professionele uitstraling, online meer zichtbaar zijn en het 25-jarig jubileum groots vieren. Ze heeft onder andere de teksten van mijn nieuwe website geschreven. Rianne adviseert me over mijn social media en nieuwsbrief en we bespreken elke maand wat belangrijk, interessant of leuk is te posten op Facebook en Instagram. Rianne voelt aan wat mijn stijl is en reageert snel als er actie nodig is.

Angela Broeders

redigeren van boeken en verhalenbundels

Rianne heeft een twintigtal door mij geschreven verhalen geredigeerd. Zij heeft dit met veel respect voor mijn woorden gedaan zodat het uiteindelijk mijn persoonlijke teksten zijn gebleven. De teksten zijn nu makkelijk leesbaar maar hebben niets aan emotie ingeboet.
Rianne nam mij stap voor stap mee in het proces, gaf geduldig en gedoseerd adviezen en tips. Het resultaat is een prachtige verhalenbundel geworden. Topper!

Karin van der Mee-van Doormaal

 

 

Rianne en ik willen allebei het beste voor onze klant. Rianne is een echte aanpakker en een fijne partij om mee samen te werken. Een ontwerp kan nog zo goed zijn, maar als de tekst niet bij het geheel past komt de boodschap maar minimaal over. Dankzij de tekst van Rianne krijgt het ontwerp inhoud. En die inhoud bepaalt dan ook meteen de complete boodschap/uitstraling. Fijn dat we elkaar goed aanvullen, dat is ook in het voordeel van onze klant.

Kristel van der Aa

 

 

Enorm fijn om met Rianne samen te werken. Helder, korte lijnen, fijne communicatie! Naast een enorm vakmanschap ook een heel fijn mens!

Hannie van Empel

Marian Sterke - recensie Tekst van Rianne

 

Rianne heeft mij geholpen met het redigeren en herschrijven van mijn aangeleverde tekst. Door de juiste vragen te stellen kon ze mijn aanbod duidelijker formuleren. Ze wist met de juiste toon mijn diensten en mij als persoon te omschrijven. Ook de SEO-teksten nam ze hierin mee. Door haar ervaring wist ze me een aantal handige tips & trucs mee te geven voor een betere vindbaarheid. Rianne maakt duidelijke afspraken, is zorgvuldig en to the point.

Marian Sterke