Begin met het nodige, doe daarna het mogelijke en je zult zien: dan gaat het werken…

 

 

 

 Rianne heeft de teksten voor mijn website www.gewoon-sam.nl en LinkedIn profiel geschreven. Na ons eerste gesprek wist Rianne meteen wat ik wilde uitstralen en uitdragen naar de klant. Ik ben dan ook meer dan dik tevreden over het eindresultaat!

 Samantha Toeange-Silvin

 

 

 

 Rianne en ik werken vanaf 2018 samen. Ik wilde met mijn winkel een stap maken qua professionele uitstraling, online meer zichtbaar zijn en het 25-jarig jubileum groots vieren. Ze heeft onder andere de teksten van mijn nieuwe website geschreven. Rianne adviseert me over mijn social media en nieuwsbrief en we bespreken elke maand wat belangrijk, interessant of leuk is te posten op Facebook en Instagram. Rianne voelt aan wat mijn stijl is en reageert snel als daar een actie om vraagt.

Angela Broeders

 

 

 Rianne en ik willen allebei het beste voor onze klant. Rianne is een echte aanpakker en een fijne partij om mee samen te werken. Een ontwerp kan nog zo goed zijn, maar als de tekst niet bij het geheel past komt de boodschap maar minimaal over. Dankzij de tekst van Rianne krijgt het ontwerp inhoud. En die inhoud bepaalt dan ook meteen de complete boodschap/uitstraling. Fijn dat we elkaar goed aanvullen, dat is ook in het voordeel van onze klant.

Kristel van der Aa

Enorm fijn om met Rianne samen te werken. Helder, korte lijnen, fijne communicatie! Naast een enorm vakmanschap ook een heel fijn mens!

Hannie van Empel

Marian Sterke - recensie Tekst van Rianne 

Rianne heeft mij geholpen met het redigeren en herschrijven van mijn  aangeleverde tekst. Door de juiste vragen te stellen kon ze mijn aanbod duidelijker formuleren. Ze wist met de juiste toon mijn diensten en mij als persoon te omschrijven. Ook de SEO-teksten nam ze hierin mee. Door haar ervaring wist ze me een aantal handige tips & trucs mee te geven voor een betere vindbaarheid. Rianne maakt duidelijke afspraken, is zorgvuldig en to the point.

Marian Sterke