Jouw woorden, mijn tekst

Laat je tekst schrijven

Wat is jouw verhaal, welke woorden passen daarbij en welke toon past bij je doelgroep? Hoe wek je de interesse van een potentiële klant? Al deze vragen bespreken we samen en natuurlijk wat je wilt bereiken met je tekst. Daarna ga ik aan de slag. Ellenlange teksten worden niet (meer) gelezen. Ik schrijf dan ook bondige, informatieve, wervende of juist prikkelende teksten. Passend bij het doel van de tekst en passend bij jouw (potentiële) klant. En natuurlijk geschikt voor bijvoorbeeld het vakblad, je website of een post op Facebook. Ik adviseer je graag over welke media je wellicht nog méér in kunt zetten dan dat ene dat je in je hoofd hebt.

 

SEO: optimaal online zichtbaar

Tekst die is bedoeld voor online media schrijf ik SEO-proof, zodat deze optimaal vindbaar is. Want pas dan werkt deze voor jouw product of bedrijf.

 

 

Rianne en ik werken vanaf 2018 samen. Ik wilde met mijn winkel een stap maken qua professionele uitstraling, online meer zichtbaar zijn en het 25-jarig jubileum groots vieren. Ze heeft onder andere de teksten van mijn nieuwe website geschreven. Rianne adviseert me over mijn social media en nieuwsbrief en we bespreken elke maand wat belangrijk, interessant of leuk is te posten op Facebook en Instagram. Rianne voelt aan wat mijn stijl is en reageert snel als daar een actie om vraagt.

Angela Broeders

Heb je wel de woorden, maar is het nog geen verhaal?